ארוחת הצהריים מהווה את הארוחה הכבדה ביותר ביום, והיא כוללת (אצל מרבית האנשים) מנה בשרית ותוספת אחת. לעומת ארוחת הבוקר, בה אנשים לא נוטים לאכול הרבה, וארוחת הערב, שמורכבת לרוב מסנדוויץ' או סלט, אין ספק כי הצריכה היא רבה והעלות לעובד היא גדולה יותר.
ארוחת צהריים ממוצעת במסעדה יכולה להגיע ל-50 שקלים מינימום, וזהו מחיר גבוה מאוד עבור העובד הממוצע. ישנם אנשים אשר מכינים את האוכל בבית, אך לאור המחסור בזמן, והעלויות הגבוהות גם כן של אוכל הנקנה בסופר, אין ספק כי מקומות עבודה אשר מעניקים לעובדים שלהם אוכל מסובסד הופכים להיות יותר אטרקטיביים.
הפינוק הכי גדול לעובד זוהי כמובן ארוחת צהריים מסובסדת. המחירים נעים בדרך כלל סביב 10 שקלים לארוחה והמגוון הוא רחב מאוד. שירות כזה חוסך המון כסף לעובדים, שללא ספק ישקלו את העניין לפני שיבחרו באותו מקום עבודה. השלב הבא הוא כרטיס תן ביס או סיבוס, שגם מעניק הטבות, אך פינוק נוסף, שיכול להטות את הכף, הם כמובן נשנושים במשרד.
להחזיר על הפינוק
המעסיקים של היום מעניקים לכל הפחות שירותים של קפה ומוצרי חלב, אך יש לא מעט עסקים שמחליטים לתת אופציות נוספות כמו סנדוויצ'ים וחטיפים למען העובדים. כאשר במשרד יש אוכל, אפשר לחסוך בארוחות הבוקר והצהריים וכך להגיע לחסכון של אלפי שקלים בשנה. שירות כזה, שניתן על ידי ספקי מזון למוסדות הוא בונוס גדול לעובד גם מבחינת ההערכה שלו לבעל העסק.
עסק אשר עובד עם ספקי מזון לעסקים מציע פינוק גדול לעובד, ועושה אותו שמח יותר וכזה שמעריך יותר את המקום בו הוא עובד. כתוצאה ישירה, העובד ירצה להחזיר ויעשה מאמצים להגדיל את התפוקה שלו, גם כדי לשמח את בעל העסק וגם כדי לשמור על מעמדו במקום העבודה.
מחפשים ספקי מזון אמינים ומקצוענים? חברת א.ל.ש מזון שירות ושיווק היא הכתובת המתאימה לפנות אליה. החברה מתמחה בשיווק מוצרי חלב ומזון לעסקים וכן מכונות קפה בדגמים שונים במחירים נוחים. לפרטים, צרו קשר בטלפון 054-5305717